Потпишан договор за доделување на финансиска помош помеѓу Промедика и Стоматолошкиот факултет во Скопје

Потпишан договор за доделување на финансиска помош помеѓу Промедика и Стоматолошкиот факултет во Скопје Нашите заложби за поттик на младите да напредуваат и да се надоградуваат се дел од серијата општествено одговорни активности кои ќе ги реализираме како одговорна компанија во периодов кој ни следи. Особено сме горди што потпишавме