Home|СТОМАТОЛОГИЈА|ОПРЕМА И АПАРАТИ|СТОМАТОЛОШКА СТОЛИЦА G2F

СТОМАТОЛОШКА СТОЛИЦА G2F

Стоматолошка столица G2 и терапевтско столче,
2 црева со насадни инструменти со Midwest
конекција, пустер, халоген рефлектор PERSUS L
или 3 LED рефлектор, командна табла, голем избор
на боја на тапацир.
Опција за сите модели на стоматолошки столици:
Опција за светлосно турбинско црево со доплата.
Голем избор на боја на тапацир:
Обезбеденa гаранциja, монтажа, сервис и
резервни делови
шифра: 3411

Title

Go to Top