Bioplast

Меки фолии за изработкна на забни
шаблони.
Димензии: 1,0, 1,5, 2,0 и 3.0
Пакување: 1 парче
Шифра:
31002 – 1.0мм/1.5мм:
31852 – 2.0мм:
31872 – 3.0мм:

Title

Go to Top