Home|СТОМАТОЛОГИЈА|ОПРЕМА И АПАРАТИ|CS 7200 ДИГИТАЛНИ РАДИОГРАФСКИ ПЛОЧИ

CS 7200 ДИГИТАЛНИ РАДИОГРАФСКИ ПЛОЧИ

• 19 lp/mm вистинска резолуција
• Поголем комфорт за пациентот
• Плочки за повторна употреба
• Филтер за подобри снимки
• Компактен дизајн
• Директна USB конекција

шифра: 1630 – size 1

Title

Go to Top