Durasoft

Сендвич фолија за изработна на
ретејнер после ортодонтски третман.
Комбинација од 0,9мм мека и 0,9 мм
тврда
Димензии 1,8
Пакување: 1 парче
Шифра: 31932

Title

Go to Top