EMAIL PREPARATOR

37% фосфорна киселина во течност. Предности:
– Микро поврзување на бондот со нагризаниот
емајл – Благодарение на ниската вискозност,
материјалот добро навлегува во фисурите
– Сигурна ретенција на материјалите за
запечатување, композитите како и поставените
реставрации. Индикации: За нагризување
на емајлови површини, кондиционирање на
дентин кај запечатување, композитни полнења и
адхезивно цементирање на реставрации
пакување: 6 гр.
шифра: 533034

Title

Go to Top