GENGIGEL

Хијалуронска киселина – раствор за
промивање на уста.
Се користи; кај зараснување на рани,
при крварења на непцата и оралните
ткива, при воспаленија под забните
протези.
пакување: 150 мл.
шифра: 3352

Title

Go to Top