Home|СТОМАТОЛОГИЈА|ОПРЕМА И АПАРАТИ|Scan Exam One – дигитализација на вашите РТГ снимки

Scan Exam One – дигитализација на вашите РТГ снимки

• Без хемиско развивање
• Сликање со фосфорни плочи за повеќекратна употреба
• Брза, ефективна и безбедна процедура
• Кратко време на скенирање (5 секунди)

Title

Go to Top