НОВОСТИ

Монтажа на стоматолошки столови

ноември 9th, 2023|Коментарите се исклучени на Монтажа на стоматолошки столови

Со монтирање нови стоматолошки столови работата на докторите по стоматологија и нивните пациенти се подига на повисоко ниво. ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар „Свети Пантелејмон“, која е највисока здравствена и наставно-научна институција од областа

Ваучери за најдобрите студенти од Стоматолошкиот факултет

јули 5th, 2023|0 Comments

Центарот на кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, согласно склучениот меморандум за соработка со „Промедика стоматологија“ (PROMEDIKA dental), додели ваучери за финансиската поддршка на

Посета на СОС Детско Село

јуни 12th, 2023|Коментарите се исклучени на Посета на СОС Детско Село

Посета на СОС Детско Село На нашата последна посета во СОС „Детско Село“, на семејство со 4 дечиња како подарок дониравме електричен шпорет. Вакви активности имавме и претходно, а секако дека не застануваме

Sirolaser Blue курс

мај 20th, 2023|0 Comments

Почитувани колеги, ве повикуваме на SiroLaser Blue Workshop (хируршки диоден ласер) во организација на Promedika и Denstply Sirona. Курсот ќе се одржи во сабота на 10 Јуни во едукативен центар на Промедика во Скопје,

Спроведени курсеви во Мај

мај 14th, 2023|Коментарите се исклучени на Спроведени курсеви во Мај

Во изминатиот месец имавме привилегија да бидеме домаќини на 5 неверојатни курсеви кои ги организиравме во соработка со нашиот партнер Ivoclar и Dentsply. Настаните беа одржани во склоп на 26-тиот конгрес на BASS. На

BASS-балканско стоматолошко друштво

мај 11th, 2023|0 Comments

Балканското стоматолошко друштво (BaSS) е основано во 1996 година во Солун, благодарение на напорите на ентузијастичките стоматолози од сите балкански земји кои ја споделија визијата за научно друштво за стоматолози кои живеат и работат

10% попуст на палетата Kulzer

АКЦИСКА ЦЕНА од 16.000 денари за купување на Biolux хелио лампа со 5 Charisma Classic рефили по избор!а

За секои 6 купени инструменти ASA DENTAL добивате еден гратис

 Голем ПОПУСТ од 830 € за купување на Гнатус ПАКЕТ Стоматолошка столица+насадни инструменти!

КАТАЛОЗИ

Материјали, инструменти и опрема за забна техника

Стоматолошки материјали, инструменти и опрема