СЕРВИС

Ние во Промедика знаеме дека обезбедувањето на квалитетен сервис и резервни делови се едни од најважните критериуми при изборот на снабдувач на опрема за Вашите ординации и техники. Затоа покрај нашата определба да Ви понудиме единствено квалитетни апарати, правиме сè за да Ви овозможиме високо-квалитетен и навремен сервис. Нашиот тим од професионалци има долгогодишно искуство и знаење кое е стекнато на стручни обуки организирани од нашите партнери – производители на опрема. Квалитетното сервисирање го обезбедуваме и со употреба на најсофистицирани инструменти, опрема, алати и апарати при сервисните активности. На овој начин сме во можност да Ви понудиме трајни, современи и квалитетни решенија при монтажа, одржување и сервисирање на опремата и со Вас да изградиме професионален однос базиран на сигурност и доверба. Располагаме со високо квалитетен софтвер кој нуди детална евиденција на сите сервисирани активности на Вашата опрема.

УСЛУГИ

Slide БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА И
МОНТАЖА НА АПАРАТИ
НАБАВЕНИ ОД ПРОМЕДИКА
бесплатна консултација
при планирање на нови
ординации и забни
техники со потребни
техничко-просторни
карактеристики
обезбедена гаранција за
секој нов уред
одржување на опремата
набавена од Промедика
обука за правилно
користење и одржување
на апаратите
сервисирање со
оригинални резервни
делови од
производителите
Само со редовно
сервисирање и
одржување Вашата
опрема може правилно и
долготрајно да
функционира!
договор за превентивно
одржување на целата
опрема во вашата
ординација или забна
техника набавена во
промедика
Преку склучување на ваков договор
обезбедувате приоритет во
сервисирањето и редовно одржување
на апаратите со што ја зголемувате
нивната долготрајност.

За сите информации и за закажување на сервис можете да нè контактирате на:

    ул.Св.Кирил и Методиј бр.50, 1000 Скопје

    02 3248 424

   servis@promedika.com.mk

Slide КОНТАКТИРАЈ НÈ Доколку сакате да добивате актуелни информации од нашиот тим за новости, промоции и настани Ве молиме да се регистриратe    Со пријавување за добивање на актуелни информации за новости, промоции и настани од Промедика стоматологија се согласувам со Вашата политиката за приватност и се согласувам мојата e-mail адреса да се користи за испраќање на e-mail пораки и мејлинзи.